• محصول
ارم طب نور
تولید اَبَرعسلی با قدرت درمان زخم و عفونت
۱۳۹۳/۴/۲

تولید اَبَرعسلی با قدرت درمان زخم و عفونت

محققان انگلیسی موفق به کشف قدرت اعجاب انگیز اَبَرعسلی شده‌اند که قادر به درمان زخم و از بین بردن عفونت بدون آسیب زدن به بافت بدن است. عسل به عنوان یک ماده طبیعی با قدرت درمانی فوق العاده از هزاران سال قبل برای درمان زخم ها مورد استفاده قرار می‌گرفت. مواد مختلفی برای از بین بردن باکتری و عفونت مورد استفاده قرار می‌گیرند که کمکی به بهبود بافت نمی‌کنند؛اما عسل یک ماده کاملا طبیعی است که در عین از بین بردن باکتری، هیچ آسیبی به بافت سالم وارد نمی‌کند. محققان در مزرعه‌ای ارگانیک در شیلی موفق به تولید اَبَر عسلی به نام "surgihoney" شده‌اند که از قدرتی اعجاب انگیز در درمان زخم ها و از بین بردن عفونت برخوردار است. نوع جدید عسل که با روش مهندسی زیستی تولید شده است، در مدت یک سال بر روی کودکان،تازهمادران، بیماران مبتلا به سرطان و سالمندان در بیمارستان های آن منطقه مورد آزمایش قرار گرفت. زخم ها و جراحاتی از جمله زخم های آلوده به عفونت باکتریایی استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متی سیلین به ویژه در تازهمادرانی که تحت عمل سزارین قرار گرفته بودند، با کمک این عسل بهبود پیدا کردند.همچنین اثر التیام بخشی اَبَرعسل  ... ادامه »

چای سبز از ابتلا به سرطان مری و لخته شدن خون جلوگیری می کند.
۱۳۹۳/۴/۲

چای سبز از ابتلا به سرطان مری و لخته شدن خون جلوگیری می کند.

چای سبز به دلیل سرشار بودن از ترکیباتی نظیر تانن‌ها، اپیگالوکاتشین و اپیگالوکاتیش گالات در پیشگیری از بروز برخی سرطان‌ها به خصوص سرطان مری و جلوگیری از لخته شدن خون در شریان‌ها بسیار موثر است. رادیکال‌های آزاد ترکیباتی هستند که در برخی موادغذایی وجود داشته و همچنین در مواقع بروز استرس‌ها نیز در نتیجه فعالیت فیزیولوژیکی طبیعی بدن پدید می‌آیند. تاثیرات حاصل از فعالیت میکروارگانیسم‌های دستگاه گوارش بر روی این ترکیبات می‌تواند منجر به تولید مواد کارسینوژنیکی گردد که عامل اصلی بروز سرطان‌ها به حساب می‌آیند. اما در مقابل، ترکیباتی طبیعی به نام آنتی اکسیدان‌ها در مواد غذایی وجود دارند که می‌توانند با غیر فعال کردن رادیکالهای آزاد در پیشگیری از بروز سرطان‌ها نقش داشته باشد. تاثیر فلاونوئیدهای موجود در چای سبز در جلوگیری از لخته شدن خون در شریان‌ها نیز نقش موثر این نوشیدنی را در پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی-عروقی ایفا می‌کند. همچنین فلوئور موجود در چای سبز با قرار گرفتن در ساختمان دندان ها و استخوان، استحکام هرچه بیشتر آن ها را فراهم آورد. ... ادامه »

مصرف فراوان میوه از سرخرگها محافظت میکند.
۱۳۹۳/۴/۲

مصرف فراوان میوه از سرخرگها محافظت میکند.

تاکنون بارها از فواید خوردن میوه و تاثیر آن بر سلامتی سخن گفته شده است. اما مطالعات اخیر دانشمندان، تاثیر آن را بر محافظت از سرخرگ ها نشان می‌دهد. به گزارش سایت فرانسوی تاپ سانته، دانشمندان مرکز کارولینسکاو دانشگاه اوپسالا در سوئد با تحقیق بر روی بیش از 80 هزار بزرگسال بین 46 تا 84 سال دریافتند مصرف روزانه میوه خطر پارگی سرخرگ ها را کاهش می‌دهد. آنوریسم نوعی بیماری است که در آن سرخرگ در اثر ضعف دیواره بزرگ می شود. آنوریسم معمولا در آئورت یا سرخرگ هایی که مغز، پاها، یا دیواره قلب را تغذیه می کنند، ایجاد می شود. این بیماری در 80 درصد موارد منجر به مرگ می شود. این نتایج نشان می‌دهد که مصرف 3 عدد میوه در روز، خطر پارگی سرخرگی را در مقایسه با کسانی که تنها 5 عدد میوه در یک هفته می‌خورند 44  درصد کاهش می‌یابد. خوردن 2 میوه در روز نیز خطر ابتلا به این بیماری را تا 25 درصد کاهش می‌دهد. به گفته دانشمندان، مردان و افراد سیگاری، بیش از دیگران در معرض خطر پارگی سرخرگی قرار دارند. با این حال، همه باید از مقدار توصیه شده میوه، مصرف کنند. دانشمندان همچنین می‌گویند که مردان 13 برابر بیشتر از زنان به این بیماری مبتلا  ... ادامه »

کشف نقش سیستم ایمنی بدن در ابتلا به بیماری آلزایمر
۱۳۹۲/۱۲/۵

کشف نقش سیستم ایمنی بدن در ابتلا به بیماری آلزایمر

بر مبنای پژوهشی جدید "سیستم ایمنی بدن انسان" در مقاومت مغز در برابر بیماری آلزایمر و تاثیر11 نوع ژن جدید عامل این بیماری نقش اساسی دارد. دانشمندان می گویند یافته های پژوهش اخیر نشان می دهد که عامل اصلی ابتلای افراد به بیماری آلزایمر ناتوانی سیستم ایمنی بدن در دفع پروتئین های لخته شده و دیگر انواع ناخالصی های انباشته در مغز بیماران آلزایمری است. سلولهای سالم به خوبی از عهده پاک سازی بافت های مغز از آلودگی ها بر می آیند، اما در بیماری های انحطاط عصبی مغز در اثر واکنش در برابر پروتئین های مضر دچار تورم می شوند و پلاک و لخته تولید می کند. در چنین حالتی، این احتمال وجود دارد که عملکرد منظم سیستم دفاعی بدن دچار اختلال شده و به بدن شخص آسیب وارد کند.تحقیقات نشان می دهد  شاغلانی که دیرتر بازنشسته می شوند نسبت به افرادی که در 60 سالگی بازنشسته می شوند با احتمال کمتر ابتلا به بیماری های دوران کهنسالی، مثل آلزایمر روبه رو خواهندشد. ... ادامه »

نقش کلیه در مهار دیابت
۱۳۹۲/۱۲/۵

نقش کلیه در مهار دیابت

تنظیم گلوکز طی 3 روند جذب، ساخت و مصرف گلوکز صورت می گیرد. تولید گلوکز درون زاد به طور اولیه در کبد و طی گلیکوژنولیز و گلوکونئوژنز انجام می شود(85 درصداز تولید درون زاد). بسیار مهم است بدانیم گلوکونئوژنز مسئول 55 درصداز گلوکز آزاد شده طی دوره های گرسنگی است و در نتیجه تاثیر قابل توجهی بر میزان قند خون دارد.نقش کلیه در ساخت گلوکز اندوژن باید مورد توجه قرار بگیرد زیرا تولید کلیوی گلوکز، 20 درصد از کل گلوکز اندوژن آزاد شده و نیز 40 درصداز گلوکز آزاد شده ثانویه به گلوکونئوژنز را شامل می شود. بنابراین کلیه نقش مهمی در ساخت گلوکز دارد. دوگروه از ناقلان گلوکز روند انتقال گلوکز سلولی را تنظیم می کنند؛ گلوکزترانسپورترها که در بدن پخش هستند و سدیم-گلوکزکوترانسپورترها. بیش از 80 درصد مصرف گلوکز بدن در عضلات اتفاق می افتد. این بخش از گلوکز مستقیما برای تولید انرژی یا ذخیره سازی به شکل گلیکوژن به کار می رود. تحت تاثیر انسولین کبد گلوکز جذب شده را به شکل گلیکوژن ذخیره می کند. در شرایط طبیعی، بیشتر گلوکز فیلتر شده بازجذب می شود. هرگاه جذب گلوکز به بیشتر از 375 میلی گرم در دقیقه برسد، گلوکز در ادرار ترشح می شود زیرا غلظت آن بیش از قدرت بازجذب آن توسط  ... ادامه »