• محصول
ارم طب نور
۱۳۹۳/۵/۱۹

سیب و گلابی و کاهش خطر سکته مغزی تا 52 درصد

apple-pear مصرف میوه هایی که دارای بخش خوراکی سفید هستند، خطر سکته مغزی را تا 52 درصد کاهش می دهند. در یک مطالعه، میوه ها و سبزی ها به گروه های زیر طبقه بندی شدند:

کلم، کاهو و سایر سبزیجات برگ سبز تیره در گروه سبز
سبزیجات قرمز در گروه قرمز و بنفش
سیب و گلابی در گروه سفید
 
 محققان دریافتند مصرف زیاد میوه های سفید و سبزیجات  خطر  وقوع سکته مغزی را به میزان چشمگیری کاهش می دهد.


ثبت دیدگاه
لطفا برای درج دیدگاه خود فرم زیر را تکمیل نمایید.



نام: *
پست الکترونیک:
تلفن همراه:
متن دیدگاه:*
                   _____   ____ 
                  |  ___| / ___|
 _ __   _ __ ___  |___ \ / /___ 
| '_ \ | '_ ` _ \     \ \| ___ \
| | | || | | | | |/\__/ /| \_/ |
|_| |_||_| |_| |_|\____/ \_____/
                                
                                
لطفاً عبارت نمایش داده شده در تصویر بالا را وارد نمایید.
بازگشت به تغذیه در دیابت